JavaScript Menu, DHTML Menu Powered By Milonic
Español - English - Português
Butlletí - Contacte - Intranet
Et trobes a: Publicacions

Fa unes setmanes es va posar en marxa la recollida d’informació de l’Anuari del Tercer Sector Social a Catalunya en què es demana la participació de totes les entitats del tercer sector social català.

Aconseguir impacte és un dels motors d’aquesta iniciativa. Ens permetrà visibilitzar què fem, quines som les organitzacions del tercer sector social i contribuirà a la construcció de confiança social sobre les nostres actuacions. Es tracta de posar en relleu la importància del treball conjunt i l’estructuració sectorial.

Els resultats contribuiran al desenvolupament de les entitats facilitant la presa de decisions, l’avaluació de l’impacte de les seves accions i els mecanismes d’incidència política. Poder disposar d’aquesta informació periòdicament ajudarà a veure l’evolució i a plantejar estratègies futures sectorials.

Les administracions públiques tindran més informació per poder fer una millor interlocució amb les organitzacions, per conèixer quines són les seves necessitats i alhora per dissenyar polítiques públiques en relació al sector.

Som conscients que la resposta de l’enquesta representa una certa dedicació de temps i un esforç personal i organitzatiu. Per això, volem garantir que sigui una inversió útil i fer visibles les seves utilitats.

Per tal que aquesta iniciativa tingui impacte cal que hi participeu omplint el qüestionari un gran nombre d’organitzacions socials catalanes. Es tracta d’una oportunitat i per això esperem rebre la vostra resposta ben aviat!

Pau Vidal i Ana Villa. Publicat al Butlletí Especial de l'Anuari.