JavaScript Menu, DHTML Menu Powered By Milonic
Español - English - Português
Butlletí - Contacte - Intranet
Et trobes a: Publicacions

Ja són més de 600 les organitzacions socials que han participat responent l’enquesta de l’Anuari. Agraïm a tothom la vostra participació que fa possible aquesta recerca.

Això ens permet tenir una visió panoràmica i diversa del tercer sector social. Fins ara les respostes rebudes ens mostren que:

-territorialment: de les organitzacions socials que han respost un 76% té la seva seu a Barcelona, un 10% a Girona, un 8% a Tarragona i un 6% a Lleida.
-per tipologia: més del 90% de les entitats que han respost són organitzacions de base (que actuen directament amb persones destinatàries).
-per dimensió: un 40% de les entitats que han omplert el qüestionari, en l’any 2007, van tenir un pressupost inferior als 100.000 euros anuals mentre que en un 20% dels casos va ser superior a 1.500.000 euros. Al voltant d’un 18% d’entitats van tenir entre 100 i 350.000 euros.
-per equips: un 80% de les organitzacions que han respost compta amb voluntariat i un 30% estan composades exclusivament per persones voluntàries. Un 39% de les entitats tenen entre 1-12 persones contractades i al voltant d’un 25%, entre 13-150 persones.

Per continuar la construcció d’una imatge més real del tercer sector social es necessiten més respostes de:
-més organitzacions d’arreu del territori que ompliu el qüestionari per reflectir la presència real que es dóna a tots els municipis catalans.
-més organitzacions de diferents àmbits d’actuació (de dones, de gent gran, d’immigració, d’inserció sociolaboral, d’educació en el lleure, etc.) per reflectir les especificitats dels diferents àmbits d’actuació.
-més organitzacions de segon nivell per reflectir l’aportació real que tenen en l’estructuració del tercer sector social.

Us demanem la vostra participació responent el qüestionari. Durant el mes d’octubre encara esteu a temps de participar-hi. Totes les vostres aportacions són molt importants per a què l’Anuari esdevingui una eina útil per a tothom. Us animem a formar-hi part!

Us agraïm molt la vostra col·laboració i estem a la vostra disposició per qualsevol dubte o tema que vulgueu comentar.

Podeu trobar tota la informació al web de l’Anuari del Tercer Sector Social.

Pau Vidal i Ana Villa. Publicat al Butlletí de l'Anuari número 3.