JavaScript Menu, DHTML Menu Powered By Milonic
Español - English - Português
Butlletí - Contacte - Intranet
Et trobes a: Publicacions

Aquesta publicació és el número 3 de la col·lecció “Quaderns per a entitats de custòdia del territori”. El quadern recull les conclusions del debat i les reflexions realitzades durant els “Tallers de reforçament mutu”, organitzats per l’Observatori del Tercer Sector i dirigits a les entitats que formen part de la Xarxa de Custòdia del Territori.

Com en els dos quaderns anteriors l’objectiu és oferir conceptes i eines pràctiques pel reforçament de les entitats de custòdia, en aquest cas sobre la gestió financera. La publicació està estructurada en diferents parts: una primera de reflexió, on se situa el concepte de gestió financera, i una segona part d’acció on s’expliquen i descriuen diferents eines per a dur a terme aquesta gestió.

Després de cada capítol hi ha unes orientacions en forma de preguntes que volen ser una eina per tractar allò que s’exposa en el context de l’entitat. Finalment hi ha un test d’autodiagnosi per concretar quina és la situació de la gestió financera en les entitats.

Llegeix la publicació aquí