JavaScript Menu, DHTML Menu Powered By Milonic
Español - English - Português
Butlletí - Contacte - Intranet
Et trobes a: Publicacions

L’aprenentatge servei és una proposta educativa que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte ben articulat, en el qual, les persones participants es formen tot treballant sobre necessitats reals de l’entorn amb l’objectiu de millorar-lo.

A la “Guia d’aprenentatge servei i entitats socials” es tracten temes com les acciones de voluntariat en las entitats socials, els tipus de projectes d’aprenentatge i servei o les entitats socials i la educació per a la ciutadania, entre d’altres. A més, s’expliquen algunes claus d’èxit i exemples de bones pràctiques.

El Centre Promotor d'APS està impulsat conjuntament per diverses institucions interessades en l’educació en valors i la participació. El conjunt d’institucions que formen la xarxa d’entitats impulsores de l'APS són: Fundació Jaume Bofill, Fundació Catalana de l'Esplai, Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat de Barcelona, GREM de la Universitat de Barcelona, Diputació de Barcelona, Associació de Mestres Rosa Sensat, Escoltes Catalans, Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya, Fundació Pere Tarrés, Martí humà i Minyons Escoltes i Guies de Sant Jordi de Catalunya.