JavaScript Menu, DHTML Menu Powered By Milonic
Español - English - Português
Butlletí - Contacte - Intranet
Et trobes a: Publicacions

El llibre Junts per la societat. Experiències de col·laboració al Tercer Sector Social català és una publicació que neix com a resultat de l’estudi sobre bones pràctiques en matèria de col·laboració que va realitzar l’Observatori del Tercer Sector entre els mesos de març i setembre de 2010, i que es va presentar el 4 de novembre de 2010 en l’acte Col·laborar per anar més lluny. Estratègies de col·laboració en les entitats del Tercer Sector Social.

La publicació s’emmarca dins la col·lecció de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya Documents del Tercer Sector Social, destinada a donar a conèixer estudis, recerques i informes en relació a la realitat i els reptes que té aquest sector a Catalunya.

Recull experiències rellevants d’una sèrie de pràctiques innovadores i positives que s’estan duent a terme en l’actualitat dins la col·laboració en diverses entitats socials catalanes.

La publicació pretén visibilitzar i difondre experiències valuoses. Les experiències estan estructurades en tres àrees: concentracions i fusions, col·laboracions estratègiques, i projectes en col·laboració. Això permet introduir la col·laboració entre organitzacions i establir un esquema bàsic de les tipologies de col·laboració que es donen. A més, ofereix elements clau per al desenvolupament de la cultura de la col·laboració al Tercer Sector Social, 10 dificultats que poden sorgir, i 12 aprenentatges transversals amb l’objectiu de garantir l’èxit d’aquestes pràctiques.

Per a més informació sobre la jornada Col·laborar per anar més lluny. Estratègies de col·laboració en les entitats del Tercer Sector Social feu clic aquí.


Amb el suport de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials de la Generalitat de Catalunya