JavaScript Menu, DHTML Menu Powered By Milonic
Español - English - Português
Butlletí - Contacte - Intranet
Et trobes a: Publicacions

El llibre “Treballant per la inclusió social” recull les principals conclusions del 1r Congrés del Tercer Sector, que va aplegar 600 persones el mes de març de l’any passat a La Farga de L’Hospitalet de Llobregat.

El congrés va situar la Taula com a referent de les entitats no lucratives davant les administracions públiques a Catalunya i va posar al centre del debat públic moltes de les demandes de la societat civil en el seu treball per millorar les condicions dels sectors més desfavorits.

Aquesta publicació neix amb l’objectiu de capitalitzar les reflexions, els aprenentatges i les experiències compartides durant el congrés. Tanmateix, reflexa també la vessant més participativa i vivencial de la trobada.

El llibre s’estructura de la següent manera:
Presentació
Part I. El congrés: un projecte compartit.
Part II. La construcció del discurs col·lectiu:
Sessions plenàries: una visió transversal
Sessions paral·leles: aportacions i reflexions de les entitats
Part III. Un espai relacional
El Manifest
Annexos

Aquesta publicació ha estat editada per la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya. L’Observatori del Tercer Sector s’ha encarregat de l’elaboració dels continguts.

- Publicació associada: El Congrés del Tercer Sector Social: construint una identitat pròpia

- Ponència associada: Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya: presentació del llibre "Treballant per la inclusió social", Barcelona