JavaScript Menu, DHTML Menu Powered By Milonic
Español - English - Português
Butlletí - Contacte - Intranet
Et trobes a: Recerca

Podeu respondre el qüestionari online
o podeu descarregar-vos el qüestionari en pdf

Es tracta d’una recerca impulsada per La Confederació i elaborada per l’Observatori del Tercer Sector. La Confederació, Patronal del Tercer Sector Social de Catalunya, és l’organització empresarial que des de l’any 1997 representa a les entitats no lucratives que presten serveis socials i d’atenció a les persones al nostre país. Des de la Confederació es decideix impulsar aquesta recerca sobre ocupació per determinar la capacitat i potencialitat del Tercer Sector Social a Catalunya i reforçar el reconeixement de les entitats que el formen com a agents econòmica i socialment rellevants.El Baròmetre de l’ocupació neix l’any 2014 amb voluntat de continuïtat i té per objectiu conèixer l’estat de situació i l’evolució de l’ocupació en el sector no lucratiu de serveis socials i d’atenció a les persones.


La recollida de dades es realitzarà durant el mes de novembre de 2014 i es durà a terme mitjançant un qüestionari que agruparà informació sobre: dades de contacte i característiques de l’entitat, ocupació i tipus de contractació, relacions laborals i estructura salarial i, per últim, reptes de futur del sector.


La manca de dades actualitzades sobre l’ocupació al Tercer Sector Social és una necessitat identificada tant des del propi sector com des de l’Administració Pública, i per això us demanem la vostra col·laboració responen el qüestionari.


Per a qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb l’equip tècnic de l’Observatori del Tercer Sector al telèfon 93 256 40 92 o al correu electrònic barometreocupacio@observatoritercersector.org

El Baròmetre a Twitter: #OcupacioTSS